4.1.2013

Punonta I

Jostain kumman syystä päivitys Punonta I-kurssi aikaansa, annoksista on jäänyt tekemättä? Kurssi on kuitenkin vihdoin ja viimein suoritettu ja häkkivarastossa lymynnyttä rottinkivarastoa hieman vähennetty. (Eihän ne oikeasti paljoakaan vähentyneet. sainpahan vaan pätkittyä useampaan osaan... :D )


ROTTINKI

Pyöreä levypohjainen piparkakkureunainen kori.

Löysin kirpputorilta aivan ihanan kokopuisen pyöreän leikkuulaudan, jonka pystyin käyttämään korin pohjamateriaalina lastulevyn sijasta. Työ on viimeistelty suihkuttamalla petsiä rottinginpintaan. (Oli omasta mielestä hieman liian suuri kontrasti tumman puulevyn ja vaalean rottingin välillä, joten
perusteltu oli tämänkin maalausratkaisu.)


Pyöreä puikkopohjainen kori. Maalattu spraymaalilla. Rottingit olivat kymmeniä vuosia vanhoja, jonka vuoksi ne eivät ollee tasaisen sävyisiä. Maalamalla sain siistimmän lopputuoksen.

Omavalintaisena työnä toteutin joulukoristeeksi sopivan pallon kaaospunonnalla. Metallinen tähti on myös kirpputorilöytö.


NIINI
Kurssilla pääsin myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan niintä. Niinityöt näkyvät yhteiskuvassa. Etsivä löytää.. (Vinkkinä: Vas. Pahvirunkoinen, kudottu, palmikoitu ja takana vas. narurunkoinen )


Omavalintaisena työnä päällystin niinellä vanhan salaattirasian...
Ja näin kivalta sen tekeminen näytti.. :D Niini mahdollisimman ohueksi, ja eiku kun yli ali yli ali yli ali.. Varoen, ettei loimet katkea... :D Ja eikun kokeilemaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti